Fórum szabályzat

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

doramaforever
Hozzászólások: 574
Csatlakozott: 2014.12.28. 10:10

Fórum szabályzat

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2015.04.03. 08:45

I. Általános szabályok

A Felhasználók szabadon és általuk választott fantázianeveken (nickneveken) írnak.

A Felhasználó köteles a Felhasználási feltételek, a jelen szabályzat, valamint a hatályos jogszabályok teremtette keretek között használni a Szolgáltatást.

A regisztrálást követően az adminisztrátor jóváhagyása szükséges a fórum használatához. Az azonnali használat 2015. április 8.-án megszűnt. Kérem, hogy mindenki legyen türelmes.

A fórumokat fórum adminisztrátorok, moderátorok felügyelik, akiknek alapvető feladata, hogy lehetővé tegyék a folyamatos társalgást.

A moderátor jogosult törölni azokat a hozzászólásokat, melyek megsértik a jelen szabályzatot, valamint ezt követően a felhasználó hozzászólásait átmenetileg vagy végleg korlátozhatja, ignore listára helyezheti, csoport tagságát véglegesen megszüntetheti az eset súlyosságától függően.

A moderátor nem bíró, így nem köteles igazságot szolgáltatni a felhasználók között, de törekszik a fórum szabályzatát következetesen betartani, részrehajlás nélkül és biztosítani a nyugodt szórakozást és eszmecserét a többi felhasználó részére.

A moderátorok belátásuk szerint intézkedhetnek a technikai eredetű törlésekről.

A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében a törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülhetnek.

A hozzászólás közzététele az elküldést követően azonnal megtörténik, nem a moderátor engedélyezi utólag, így sem a moderátorok, sem az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal az üzenetek tartalmáért, az csak és kizárólag az adott felhasználó véleményét tükrözi, mellyel az üzemeltető és a moderátorok semmilyen közösséget nem vállalnak.

Az üzemeltető és a moderátorok nem vállalnak felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó kárért vagy kényelmetlenségért.

A moderátoroknak nincs rá kapacitásuk, hogy valamennyi üzenetet elolvassák, ezért kérjük, ha olyan bejegyzésre bukkan, amely véleménye szerint jelen szabályzat valamelyik pontjába ütközik, vagy bármely módon akadályozza a kulturált társalgást, azt jelezze a fórum moderátorának a téma pontos linkjével és a hozzászólás számának megadásával!

II. Törlendő hozzászólások

Jogsértő hozzászólások. A közzétételének időpontjában bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz, vagy a hatályos magyar jogszabályba ütközik.

Olyan hozzászólás felküldése, amely személyes adatvédelmi törvényeket sért, illetve más személyes adatait nyilvánosságra hozza. (Kivétel ez alól, ha az adott regisztrált felhasználó saját maga hozza nyilvánosságra személyes adatait.)

Olyan hozzászólás, amely akadályozza a fórum rendeltetésszerű használatát.

Alpári, fenyegető, agresszív, sértő hangnemű hozzászólások. A téma ismeretében azt a moderátor itéli meg, hogy az adott hozzászólás ebbe a kategóriába tartozik-e.

A moderálást, üzemeltetőt minősítő, velük foglalkozó beírások. A moderálás nem képezi vita tárgyát és nem kell személyes sértésnek venni.

A jó ízlést sértő képeket tartalmazó üzenetek.

Gyűlöletkeltésre, illetve ilyen témájú web-oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazó hozzászólások.

Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, személyeskedő vélemények.

Rasszista kifejezések.

Több néven a fórum szándékos rombolása.

Hamis információk szándékos terjesztése.

Bárminemű szándékos közösségromboló magatartás és provokáció.

A nickneve és hozzászólásai alapján valaki olyan személynek adja ki magát, ami nem felel meg a valóságnak.

Olyan név használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, azonnali, végleges tiltást vonhat maga után.

Témaromboló hozzászólások.

Nem témába illő hozzászólás.

Flood. Ha nem szándékos, akkor egy bejegyzés mellett a többi törlésre kerül.

Törölt hozzászólás visszamásolása.

Kisregényszerű hozzászólások, linkek.

Minden olyan beírás, mely akadályozza a topik használatát.

Reklám közzététele, kereskedelmi tevékenység, illetve üzletszerű gazdasági tevékenység folytatása.

Olyan hozzászólások, melyek nem ütköznek az eddig felsoroltakba, de mégsem kívánunk számukra nyilvánosságot biztosítani.

III. Regisztrált felhasználók törlése

Azok az inaktív felhasználók, akik 3 hónapig nem lépnek be a fórumra törlésre kerülnek.

Törlésre kerülnek azok is, akik 3 hónap alatt egy hozzászólást sem írnak. Azt hiszem, hogy már többször is szóba került, hogy egy köszönöm minden fordítónak jól esik :) Nem kell litánia, vagy értekezés a sorozatról. Persze, ha valaki ezt szeretné, ám legyen :)

Frissítés: 2015. április 10.

A félreértések elkerülése végett: a legtöbbünket arra tanítottak a szüleink, hogy ha kapunk valamit, akkor azt illik megköszönni. Az, hogy a fordítónak egyetlen köszönöm is mekkora szárnyakat adhat azt nem hiszem, hogy el kellene magyaráznom. Ha valami nem tetszik, az nem a fordító hibája, hisz ő csak a feliratot készítette el. Sok időt és energiát áldozott rá, hogy elkészítse. A nem ezen a fórumon történő megköszönésről pedig, hogy egy példával éljek: valaki Jóskánál köszöni meg Gabika feliratát. Lehet, hogy Gabika nem is látogatja Jóska honlapját. Ergó el se jut hozzá az, amit ír.

doramaforever
Hozzászólások: 574
Csatlakozott: 2014.12.28. 10:10

Regisztrált felhasználók törlése

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2015.04.03. 15:44

Az első körben töröltem azokat az inaktív felhasználókat, akik 3 hónapig nem léptek be. A nem hozzászólókat is lassan elkezdem törölni. A fórum tisztítása rendszeresen meg fog történni.


Vissza: “Mindenféle”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron