Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.
Tényleg szép lett az új külső, Erzsi, nagyon klassz munkát végeztél! Én a zöldet is szeretem, de ez tényleg tavaszias, orgonás, napsütéses hangulatot áraszt.
"Ki hallja létének monoton dübörgésében: Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."
Ashikagában (Japán) van egy gyönyörűséges virágpark. Pár napja nézegettem róla képeket és hogy kb. mikorra esik a wisteria (lila akác) virágzási ideje. Lehet, hogy ez is befolyásolta a lila hátteret. Mindenesetre nekem is tetszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erzsi69 2016.03.01. 20:38-kor.
Ismerem én is ezeket a képeket, tényleg gyönyörűek. Egy pár alkalommal szülinapi képeslapnak írtam meg őket. Tényleg megihleti az embert.
/Erzsi, a hsz-ben nem lehet, hogy elírtad? Ugye, az "nekem is tetszik" akart lenni?/
Elírtam Mentségemre legyen mondva, hogy iszonyú fáradt vagyok. Nagy hajtás van nálunk, de remélem, hogy nemsokára már nyugodtabb lesz a helyzet és én is tudok majd sorozatokat nézni.