Kedves Ulbi!
Nagyon szépen köszönöm neked a 10. rész feliratának a fordítását.
Az előző rész után összevetésed a pszichopata és a szociopata között nagyon tetszett és köszönöm neked.Mindig tanulunk valamit, mert mindig van egy szó, egy jelenség vagy bármi amire az egyikőnk rákattan és utánanéz, majd megosztja velünk.Ez így jó, de nagyon.
A befejező résznél egy picit megakadtam, egy másról sem szól csak Makio vágyairól, ami egyszerűen félelmetes volt,ritkán találni ilyen gonosz lelkű embert.Másik pedig nem tudom, hogy most akkor mi van, kitartanak egymás mellett, vagy van folytatás +1 részben tudunk meg többet?
Ha ennyi akkor hol a romantika része a drámának?
Köszönöm szépen még egyszer és szép hétvégét kívánok. gyomar
Kedves gyomar!
A folytatással kapcsolatban egy külön választ írtam többeteknek, mert másnak is akadt gondja a "befejezéssel".
Amennyire meg lehet ítélni a trailerből, lesz itt még egyesmás. Már alig várom
A dráma eddigi romantika részét az 1-8. rész ölelte fel, s nekem nagyon tetszett az a megoldás, hogy 2 részen keresztül az addig történteket Makio valódi személyiségét megmutatva tárja elénk a rendező, s így megtudjuk, hogy igazából mi miért történt úgy, ahogy.
Megismerhettük, hogy milyennek tetette magát - teljesen megtévesztve a környezetét -, meg azt is, hogy milyen volt valójában.
Egyébként egyszer ki is csúszott a száján, hogy ő tulajdonképpen egy szörnyeteg.
3. rész közepe táján:
Úgy teszek, mint egy jó ember,
de igazából egy szörnyeteg vagyok.
Szerintem ezt már leírtam valahol, de itt is megemlítem, hogy Masataka Kubota zseniálisan alakítja ezt a figurát. Az elején elhittem neki, hogy normális, kedves, utána pedig azt, hogy egy közveszélyes rögeszmés.