Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Ulbi!
...Másik pedig nem tudom, hogy most akkor mi van, kitartanak egymás mellett, vagy van folytatás +1 részben tudunk meg többet?...gyomar
Kedves Ulbi!
...Várható a +1 is? Remélem.Valami hiányérzetem van ettől a befejezéstől.
Mivel ezt többen is kérdeztétek, így kivonatolva bejegyzésetek ezen részét egyben válaszolok rá....de a nekem is támadt némi hiányérzetem a befejezéskor.
A sorozat plakátja:De azt írtam, hogy 2 hírem van.
A másik, hogy Makiot idézzem "A történetnek ezzel még nincs vége."
??????????????????????????????
A helyzet az, hogy nemcsak egy sorozatot készítettek a japánok, hanem egy mozifilmet is. Azt, hogy létezik a mozi, már akkor tudtam, amikor belekezdtem a sorozat fordításába. Csak akkor még nem tudtam, hogy hogyan kapcsolódik a film a sorozathoz. Most már tudom, hogy a folytatása.
Nyilván, hogy lefordítom majd azt is, de egyenlőre sajnos még filmem sincs, mert csak június 18-a óta megy a japán mozikban. Erzsi azt mondta, hogy legalább 4 hónap kell, mire felkerül a netre.
Szóval azt kérném tőletek, hogy nézelődjetek, mert hátha előbb veszitek észre, mint én.
Mivel a film a sorozat folytatása, kivételesen nem külön topikba kerül majd, hanem ebbe, és a 10 rész mellé odakerül a + 1.
Kedves Agacska!Nagyon köszönöm a sorozat fordítását.
Kedves Kata!Köszönöm a befejező részt! Nem lett sajnos nekem a kedvencem, de egyszer megnézni oké... De mivel tényleg vége ennek a rövid sorinak teljes erőbedobással a kedvencemet várom Megyek megnézem a befejező részt! Időközben mégis megnéztem az előző kettőt...így csak ez maradt!
Kedves Nopta!Köszönöm.
Kedves Erzsi!Én imádtam minden percét a sorozatnak A karakterek és az azt játszó színészeket nagyon eltalálták. Sokszor végigfutott rajtam a hideg és egyes részeknél vissza kellett tartanom a sírást. Összességében nálam többször nézős lesz
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég