Oldal: 1 / 1

Red Cross: Onna Tachi no Akagami * japán film * zolko07

Elküldve: 2018.05.20. 14:07
Szerző: doramaforever
Kép

Szereplők:
Amano Kiyo - Matsushima Nanako
Nakagawa Wataru - Nishijima Hidetoshi
Mabuchi Haru - Takanishi Rin
Muramoto Tami - Shibamoto Yuki
Satoru Okano - Suda Kunihiro
Nakagawa Hiroto - Kudo Asuka

Történet:
A 2 részes film Amano Kiyo viszontagságos életét mutatja be 1923-tól (8 éves korától) 1953-ig. 17 ésesen elhatározza, hogy ápolónő lesz, aki a háborúban sok ember életét megmenti. Ekkor volt Mandzsúria japán megszállása.
1932-ben Mandzsúriába utazik, ahol a Vöröskereszt ápolónőjeként egy katonai kórházban kezd dolgozni. Itt ismerkedik meg Nakagawa Wataruval, akihez 1936-ban feleségül megy, és otthagyva a kórházat, Chiburi telepes faluba költözik. Egy gyermekül születik, Hiroto.
A II. világháború befejeztével elkezdődik Mandzsúria szovjet megszállása. Hiroto elszakad az anyjától, és apja testvérének fiával, Daichival kettesben útnak indulnak Harupin telepes falu felé. Kiyo is ide tart a kórház személyzetével az oroszok elől menekülve, de nem találkozik a fiával.
A szovjet megszállást a kínai követte, és az életben maradása érdekében Kiyo kénytelen a Kommunista Párt ápolónőjeként dolgozni.
Hiroto azt hitte, anyja elhagyta, ezért dacból belépett a kínai Népi Felszabadító Hadseregbe ifjú katonaként. Később részt vett a koreai háborúban. Amerikai fogságba kerül, ahol 26 évesen Japánban végre találkozik az anyjával, még ha csak pár percre is.

A film csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Fordította: zolko07

Letöltés:

Re: Red Cross: Onna Tachi no Akagami * japán film * zolko07

Elküldve: 2018.05.20. 14:07
Szerző: doramaforever
Jó szórakozást :)